BuggySKEETparade

Mamacafé Leidsche Rijn en SKEETR organiseren weer een buggySKEETskeetparade!

Op vrijdagochtend 16 mei verzamelen we als vanouds voor het Mamacafé om 10 uur in Anafora. Wilma van Skeetr en Karin van Dreumeland nemen rond 10:15 de mama’s mee naar het lint om een tocht van 6 kilometer te skaten … achter de buggy.

Mamacafé Leidsche Rijn

Het Mamacafé Leidsche Rijn wordt iedere vrijdag gehouden in Anafora in het Maximapark in Leidsche Rijn. Het is een initiatief van Karin Beumer (www.Dreumeland.nl), maar inmiddels hebben ook de lactatiekundigen van Baby&Borstvoeding zich aangesloten bij deze stichting.

Iedere vrijdagochtend zijn mama’s uit Leidsche Rijn hier van 10-12 welkom voor een kopje koffie en gezelligheid. Er is altijd iemand van de stichting aanwezig. Dreumeland en Baby&Borstvoeding hopen zo de mama’s in Leidsche Rijn met elkaar te verbinden.

SKEETR

SKEETR verbindt bewoners van Leidsche Rijn e.o. die een passie voelen voor inline skaten door skate lessen te geven en skate activiteiten te organiseren. Hierdoor is SKEETR hét platform voor Leidsche Rijn als het gaat om inline skaten. Inline skaten is een heel veelzijdige sport met een hoge fun-factor. Inline skaten is vooral een hele leuke vrije tijdsbesteding met positieve gezondheidseffecten. SKEETR streeft ernaar om haar deelnemers op een veilige, verantwoorde wijze de technieken van het inline skaten bij te brengen om vervolgens de veelzijdigheid en de fun van de sport met elkaar te ervaren.

BuggySKEETparade

Mamacafé Leidsche Rijn en SKEETR hebben beiden als doelstelling te verbinden en staan voor fun en gezelligheid. Het kon dan ook niet uitblijven dat deze 2 organisaties iets samen gingen doen. Voor de 3e keer organiseren ze de BuggySKEETparade.

Op vrijdag 16 mei is het weer zover en vertrekken we om 10:15 vanuit het Mamacafé voor een buggySKEETparade. Na een korte intro over remmen en veiligheid zullen de mama’s met hun buggy of wandelwagen achter Wilma aan skaten.

Voorwaarde is wel dat de kindjes vastzitten met riempjes. Losliggende baby’s in wandelwagen bakken mogen helaas niet mee in de tocht. Ook vragen we aan de mama’s om voldoende bescherming te dragen; we skaten ten slotte met een groep en zijn dan ook van anderen afhankelijk.

Wij zullen alles doen om het zo veilig mogelijk te houden, toch maken wij iedereen erop attent dat het op eigen verantwoordelijkheid is.

Je kan je hier aanmelden, deelname is gratis.