Mamacafé

Het Mamacafé is 1 keer per maand op de volgende locatie:

– Mamacafé in Anafora Het Mamacafé Leidsche Rijn is elke 1ste woensdagochtend van de maand tussen 10-12 uur in het Parkrestaurant Anafora, gelegen in het Máxima Park in Leidsche Rijn. Je kind(eren) kunnen zich uitstekend vermaken in de naastgelegen Bosspeeltuin of aanschuiven op het speelkleed bij de pedagogisch medewerker van Koko Kinderopvang.

Voor wie is het Mamacafé? 
Of je moeder van een baby, dreumes, peuter, kleuter of scholier bent of misschien wel zwanger: je bent van harte welkom in het Mamacafé Leidsche Rijn! 
De entree is gratis, je betaalt alleen je eigen consumptie. 
Je kind(eren) zijn natuurlijk ook welkom. 
Kom je ook?

Waarom is er een Mamacafé?
 Wij willen moeders en zwangeren de kans bieden elkaar te ontmoeten (gezellig!), ervaringen uit te wisselen (prettig!) en een mogelijkheid geven om op een laagdrempelige manier vragen te stellen aan elkaar en deskundigen (handig!).

mamalosgroen

Mamacafé Leidsche Rijn is opgericht door Karin Beumer (Dreumeland) en wordt gesponsord door Naviva Kraamzorg (voorheen Yunio) en Koko Kinderopvang.

Inmiddels organiseren wij al zo’n 10 jaar  regelmatig het Mamacafé Leidsche Rijn. Naast Karin, kun je ook één van de vrijwillige gastvrouwen treffen: Manon Straus (Helder Hart Coaching)  of Willeke Verweij (kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg).

Leuke extra’s! Ieder mamacafé is ook een medewerkster van KokoKinderopvang aanwezig. Zij zit in temidden van de de mama’s die het mamacafé bezoeken met uitdagend speelgoed. De kinderen kunnen bij haar lekker spelen. Zij houdt ook een oogje in het zeil als mama een korte massage ondergaat. Want regelmatig is ook Gerrit van de Brenk van Zijn in je lijf aanwezig met zijn massagestoel. Hij geeft de mama’s een korte massage van nek en rug.