Maaike Leemhuis

Ik ben Maaike Smid en sinds oktober 2012 geef ik met veel plezier verschillende danslessen in Dreumeland. In juli 2009 heb ik mijn opleiding tot docent dans in Arnhem afgerond. Tijdens deze studie ben ik al vroeg begonnen met het geven van dans- en sportlessen aan kinderen en volwassenen. Na deze opleiding heb ik een vervolgstudie gedaan; Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding heeft mij gemotiveerd om als zelfstandig ondernemer met dans en sport aan de slag te gaan. Van 2012 tot 2015 heb ik dan ook mijn eigen dansschool @M-dance in Amsterdam gehad. Inmiddels werk ik naast Dreumeland voor de Gemeente Amsterdam waar ik een functie bekleed als Sportcoördinator Dans en Freerunning. Een interessante en leuke combinatie met het geven van mijn wekelijkse lessen.

Mijn passie voor dans vormt de basis van mijn lessen. Ik vind het ontzettend leuk om een deel van deze passie met Dreumeland te kunnen delen.

Kinderen zitten volop fantasie waar je als dansdocent goed gebruik van kan maken. Daarnaast zijn ze creatief en leergierig. Elke les is weer een feestje!

Wie weet tot ziens bij Dreumeland!

pastedGraphic.png