Dreumespret (baby/dreumes)

 

De naam zeg het al, pret hebben samen met je kind!
Deze cursus is een mix van spelletjes, liedjes, beweegversjes, dansen en ontspannen. De lessen zitten vol met leuke spelletjes, welke goed vaak zijn voor de ontwikkeling van je kind. De kinderen genieten van het dansen en bewegen, dat ondertussen bijdraagt aan de ontwikkeling van de motoriek van je kindje …
Dreuby swing in Dreumeland Leidsche RijnDSC_6434  DSC_6328

De les heeft altijd een aantal vaste punten in de les, die herkenbaarheid en daarmee vertrouwdheid voor de kindjes stimuleren. Ook is er in iedere les ruimte voor vrij ontdekken en contact tussen de kindjes en ouders.

We starten altijd met een ‘vrij spelen’; er liggen speelmaterialen klaar voor de kinderen, terwijl papa of mama een kopje koffie of thee drinkt. De kinderen kunnen zo vast wennen aan de ruimte en elkaar. Daarna beginnen we de les met een vast liedje om even ‘binnen’ te komen en in alle rust, met je spruit tussen je benen, de les te starten. Daarna doen we wat beweegliedjes en -versjes. Om vervolgens gezamenlijk een spel te doen dat goed is voor de motoriek. We gaan bijvoorbeeld met ballen spelen (rollen, gooien, mikken). We sluiten de les altijd rustig af met een gezamenlijk liedje.

Kosten: €50 voor 5 lessen.

DSC_6333 DSC_6294Linda en Tobias in Dreumeland Leidsche Rijn utrecht dreumes DSC_6258 babypret

Voor meer informatie, mail ons.

Aanmelden kan via deze link.