Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal voor (aanstaande) ouders

Pasgeboren baby’s maken vijf geluiden waaraan je precies kan horen wat je baby nodig heeft. Leer Dunstan Babytaal en heb een hele fijne start samen!
Babytaal met vijf woorden
De Australische Priscilla Dunstan heeft ontdekt dat alle baby’s over de hele wereld vijf verschillende geluidjes maken met ieder een heel specifieke betekenis: honger, slaap, darmkrampjes, ongemak (vieze luier, te warm of te koud) of een boertje dat dwars zit. De geluiden zijn gebaseerd op reflexen die alle baby’s hebben in de eerste maanden van hun leven en zijn daarom universeel. Als je deze geluiden leert herkennen kan je direct bij de eerste kreetjes van je baby weten wat er aan de hand is. Het is echt geweldig om zo duidelijk de behoeften van je kindje te kunnen begrijpen! Meer hierover kan je lezen op de website www.babytaal.nl.

Je kan in Dreumeland een cursus Dunstan Babytaal voor ouders volgen. De cursus kost 25 Euro per ouder (partner mag mee). De cursusbijeenkomst vindt plaats op een avond. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom. De bijeenkomst wordt regelmatig georganiseerd, dus je kan meedoen als het jou uitkomt. Kijk in het rooster voor de data en schrijf je in.

Tijdens deze avond doorlopen we alle huiltjes en de uitleg daarvan.
Uiteraard bespreken we ook hoe je de reden waarom je baby huilt, kunt wegnemen of oplossen.
Je krijgt tips over de manier waarop je Dunstan Babytaal kan gebruiken om goede slaap en eetpatronen te ontwikkelen. Ook krijg je hulp bij manieren waarop je een baby kan helpen om een boertje te laten en darmkrampjes te bestrijden.

De Dunstan Babytaal DVD (Nederlands ondertiteld) is ook in Dreumeland te bestellen. Op de DVD legt Priscilla Dunstan de verschillen tussen de vijf geluiden uit, ze geeft voorbeelden van baby’s die de geluiden maken (zodat je kan oefenen in het herkennen ervan) en ze geeft tips over wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes. Erg de moeite waard! Deze DVD is tijdens de cursus met korting te verkrijgen.

Klik hier om een mail te sturen voor aanmelding of meer informatie.
Klik hier voor lesdata en kosten.