Leerkrachtentraining basisschool

Voor leerkrachten uit het basisonderwijs is er een speciale training van 1 dag waarin ze leren om de kinderen te laten ontspannen.

Kinderen zijn op school vaak zo druk met elkaar, hun werk en de leerkracht dat er veel spanning in hun lijf ontstaat. Dreumeland heeft een studiedag ontwikkeld waarin vanuit verschillende disciplines concrete tips, oefeningen en spelletjes worden aangeleerd, om meer rust in de kinderen te brengen.

Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van
– kinderyoga
– ademhalingsoefeningen
– massagespelletjes
– diverse ontspanningstechnieken (muziek, geur, etc)

ontspannen in je klas7

Karin Beumer geeft deze trainingen. Zij heeft ervaring in het geven van trainingen en workshops opgedaan in het bedrijfsleven, maar heeft ook zelf als zij-instromer 9 jaar voor de klas gestaan. Ze kan zich verplaatsen in de leerkrachten en weet dat duidelijk over te brengen.

Haar ervaring in het bedrijfsleven, voor de klas én der ervaring met kinderyoga en andere kindercursussen zijn samengesmolten tot deze inspirerende training.

ontspannen in je klas10

 

Tijdens deze dag vol praktische invulling, maar ook achtergrond theorie, krijgen de leerkrachten veel tips en oefeningen die gelijk de volgende dag al toepasbaar zijn in de klas.

Voor een offerte en programmavoorstel kan je contact zoeken met Karin Beumer.

 

ontspannen in je klas3