De naam zeg het al, pret hebben samen met je kind!
Deze cursus is een mix van spelletjes, liedjes, yoga, beweegversjes, dansen en ontspannen. De lessen zitten vol met leuke yogahoudingen, die je samen doet.
De kinderen genieten van het dansen en bewegen, dat ondertussen bijdraagt aan de ontwikkeling van de motoriek van je kindje …
We doen spelletjes en oefeningen die inspelen op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kindje.

DSC_6434

DSC_6318

DSC_6328

 

 

 

 

 

De les heeft altijd een vaste opbouw en een aantal vaste punten in de les, die herkenbaarheid en daarmee vertrouwdheid voor de kindjes stimuleren. Ook is er in iedere les ruimte voor vrij ontdekken en contact tussen de kindjes en ouders.

We starten altijd met een vast liedje om even ‘binnen’ te komen en in alle rust, met je spruit tussen je benen, de les te starten. Daarna doen we wat beweegliedjes en -versjes. Om vervolgens gezamenlijk yogahoudingen te doen, wie we in een verhaal of thema hebben gegoten, zodat het overzichtelijk is voor de peuters. De houdingen zijn goed voor het lijf, de motoriek, het lichaamsbewustzijn, etc.
Ook is er aandacht voor spelen (bijvoorbeeld met een bal rollen, gooien, mikken). En zullen we tussendoor ook dansen om de energie kwijt te raken en en plezier te hebben met elkaar.
We sluiten de les altijd rustig af met een gezamenlijk liedje of spelletje.

DSC_6333

DSC_6294

DSC_6258
babypret

 

 

 

 

Voor meer informatie, mail ons.
Aanmelden kan via deze link.