Met je peuter uit logeren

Wil je 2 dagen ontspannen en pret maken met je peuter op een bijzondere plek? Ga dan met ons mee. We doen ‘yoga met je peuter’, spelletjes, massage en nog veel meer. We zorgen voor sfeer, gezelligheid en een mooie herinnering aan een nachtje weg waarin je je meer met je kind verbindt en geniet van de pret en ontspanning samen. Deze bijzondere minivakantie organiseert Dreumeland 2 keer per jaar.
1512385_772912329428129_324596765417444461_n
Hebben jij en je peuter (2-4 jaar) ook behoefte aan wat tijd met elkaar, samen lachen en ontspannen? Kom dan naar de gezellige peutertweedaagse dat Dreumeland organiseert in Friesland (20 km voorbij Emmeloord). (2-3 november 2017).

De peutertweedaagse
We verwelkomen iedereen donderdag om 11:00 met een lekkere lunch. Vrijdag sluiten we af met een ontspannende workshop rond 15:00. Je slaapt met je kind (2-4 jaar) in een 2-persoonskamer met eigen sanitair (douche en wc).

De kosten zijn €219 per ouder-kindkoppel voor een kamer met z’n twee.

Inbegrepen is overnachting, lunch (do), ontbijt (vrij), workshops en bed-/badlinnen.

10338835_772909769428385_1234121556087609900_n

 

 

 

 

Wat is het programma?
Wij ontvangen je op donderdag met een lekkere lunch. Daarna doen we gezamenlijk een workshop ‘yoga met je peuter’; we gaan ontspannen, lachen, rollen in een leuke ouder en kindworkshop. Ervaring met yoga is absoluut niet nodig. Het thema is ontspanning en pret! De oefeningen doe je vooral met z’n tweeën (ouder en peuter) en ze zorgen voor rust, pret en verbinding.

Voor wie wilt, is er nog een peuterdansworkshop voor het eten. ’s Avonds eten we gezamenlijk, mits je je daarvoor hebt opgegeven. De kosten zijn €26 per ouder-kindkoppel. Er wordt een lekkere maaltijd geserveerd, inclusief voorafje, een glas drinken en een toetje. Als de kinderen daarna nog even spelen, tanden poetsen en pyjama aandoen, zal er een verhaal worden voorgelezen in de knusse woonkamer.

De vrijdag begint met een verzorgd ontbijt en dan is het tijd voor de volgende workshop ‘yoga met je peuter’. Na de lunch is er nog een laatste workshop met veel massage en zwaaien wij je rond 15:00 weer uit.

Aanmelden kan al!

 

 

De locatie

Alle 12 kamers zijn voor 2 personen geschikt en hebben eigen sanitair (wc/douche). Er is een aparte badkamer met bad aanwezig. De gezellige woonkamer heeft een open haard (op gas) en we beschikken over een professionele ruime keuken. Op de begane grond bevind zich ook de speelkamer met veel speelgoed en o.a. een tafeltennis- en voetbaltafel.  Er is overigens WIFI. Buiten is er een terras, een grote speelweide, een sauna en een, door zonnecollectoren, verwarmd buitenbad (te gebruiken t/m oktober, dus voor het november-weekend niet geschikt).

Jullie slapen in een tweepersoonskamer met eigen sanitair op de kamer. Er is een aantal kamers op de benedenverdieping en een aantal op de eerste verdieping. De kamers worden door ons ingedeeld, op verzoek kan je uiteraard wel naast een ander ouder-kindstel!

De yogalessen worden gegeven in het prachtige buitengebouw, te bereiken via de woonkamer. Zo is de yogaruimte afgeschermd van het centrale gebouw, zodat je bij tijd en wijlen ook kan kiezen om even op jezelf te zijn als de groep of je kind alleen een les volgt. Vanuit de woonkamer heb je zicht op het gebouw, dus weet je wanneer de activiteit aldaar is afgelopen.

De rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied ‘de Rottige Meente‘, dat onder beheer van Natuurmonumenten valt. De locatie is centraal gelegen op de grens van Friesland-Overijssel-Noord Oost Polder (ongeveer 75 min vanaf Utrecht).

Aanmelden kan al!

Klik hier als je je wilt aanmelden voor dit bijzondere nachtje weg.