Prijs: €8,00 Babyroller
Opblaasbare rol met hierin 3 rammelballetjes. Leuk om mee te rollen, duwen en kruipen.Helpt je kindje te ontdekken hoe leuk het is om een kruipende beweging te maken!
Prijs: €5,00 Kwartet Woezel & Pip
Kwartet kaarten met extra grote afbeeldingen. Leuke en kleurrijke afbeeldingen van Woezel & Pip en hun vriendjes. Geschikt voor jonge kinderen en ideaal om bijvoorbeeld op reis mee te nemen of om de tijd te doden in de auto of trein.
Prijs: €19,95 DVD Dunsten Babytaal

Met deze DVD leer je de huiltjes kennen van je baby. Priscilla Dunstan bespreekt op de DVD 5 verschillende babyhuiltjes, die allemaal uit te leggen zijn vanuit een fysiologische behoefte. Zo ontstaat de huilklank “neh” doordat de baby honger heeft en een slikbeweging maakt; de tong duwt tegen het gehemelte, wat de n-klank produceert.

Op de DVD krijg je per geluid zo’n 10 baby’s te horen die het geluidje maken. Zo kan je goed oefenen in de varianten die er zijn. Ook staan er tips op de DVD wat je kan doen wanneer er een boertje dwars zit bij je kindje, of wanneer het darmkrampjes heeft.

loom splashPrijs: €1,50 Loomsetje
Een handig klein setje om leuke loomarmbandjes mee te maken. OPRUIMING!
storycubes-elementsPrijs: €4,50 Verhaaldobbelstenen thema
Gooi de dobbelstenen en laat je fantasie leiden tot een leuk verhaal. 3 Thema’s: sprookjes, dinotijd en crime scene.
Prijs: €5,00 Danslint
Regenboog danslint op plastic stokje.Lekker zwieren en zwaaien met het danslint. Deze danslinten worden ook in de danslessen gebruikt.
Prijs: €10,00 Droommix / Monstermix
Voor kinderen vanaf 6 maanden tot 10 jaar.
* Voor heerlijk geurend beddengoed
* Voor een goede nachtrust.
Droommix is leuk voor meisjes. Monstermix is lekker stoer voor jongens.Je kind kan zijn of haar kussenspray zelf als tovermiddeltje gebruiken. Omlijst het met een sprookje, 3x magisch sprayen voor een heerlijke nachtrust. Kinderen zijn dol op geuren en prikkelen de zintuigen. Uit een Duits onderzoek is gebleken dat een lekkere geur zorgt voor leuke dromen!Droommix bevat mandarijn en ylang ylang. Deze geur is speciaal voor kinderen die bang zijn voor spoken en monsters of angsten/stress hebben.
Prijs: €15,00 CD Verrassing! (14 babyliedjes)
Er is een nieuwe cd, speciaal voor de allerjongsten onder ons: Verrassing! Een cd met 14 leuke, vrolijke, lieve liedjes. Leuk voor jezelf of als kraamcadeautje.
Prijs: €15,00 CD Hé Hallo
Een leuke, vrolijke cd met maar liefst 32 liedjes voor peuters! Deze liedjes gebruiken we veel bij de danslessen in Dreumeland. Naast klassiekers als Zagen, Zagen en Visje, visje, staan hier ook onbekendere liedjes op, die we veel in Dreumeland gebruiken: Voetje, voetje, Laat de knuffels dansen …
Prijs: €15,00 CD In de grote, grote zee
Het vervolg op Hé hallo, met ook weer leuke liedjes voor kinderen van 0-6 jaar. De 18 liedjes zijn allemaal nieuw en nodigen uit om muziek op allerlei manieren te beleven.
Prijs: €4,00 Bellenarmband
Bellenarmband, zoals in de lessen gebruikt bij het liedje “Voetje, Voetje”.De armband is gemaakt van stevig materiaal, met 4 bellen om iedere armband en sluit af met klittenband.
OPen hartig kaartjesPrijs: €10,00 Openhartig – kids (gesprekskaarten)
Stevig doosje met gesprekskaarten; soms staat er een vraag, soms ook een gekke opdracht. Zorgt voor leuke, hilarische en openhartige gesprekken met kinderen.
Prijs: €3,50 Ooievaar met baby
Mooie gebreide hanger van een ooievaar met baby.Leuk voor boven de wieg, de maxi cosi, in de auto, aan de kinderwagen.. Of weg te geven als kraamcadeautje!
Prijs: €17,50 Oosterse Mamaketting
Met dit “Dushi go with flo” product heb je het ideale kraamcadeau in handen.Het ontwerp is ideaal om te gebruiken als kinder-speeltje, of het kindje af te leiden tijdens bijvoorbeeld het verschonen.De kleurrijke ketting met zachte, stoffen figuren die rammelen en knisperen is een sieraad en stuk speelgoed ineen.Echt India met borduusels en een olifantje.
Deze ketting is niet alleen mooi als ketting, maar ook om te geven als een geschenk.