Bel 030-2657575
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

– Op 8 juni is het eerste oerhollands gezelllige ouder-en-kind-yogaweekend van Dreumeland & Mooi en Machtig aromatherapie! Lees verder.

– Knuffeldag op 12 mei was leuk! Veel kinderen zijn op de foto geweest en hun knuffels maken kans op een arrangement in het Knuffelhotel. Laat een foto maken van je kind en zijn/haar favoriete knuffeldier. Lees verder.

– 22 augustus en 5 september is er weer EHBO bij kinderen.

– Op zaterdag 16 juni zijn er weer workshops ouder en kindyoga. Laat je verbinden en maak plezier met je kind.

– Op zaterdag 23 juni komt Marcia Korenhof van Mooi en Machtig een mamaworkshop geven van 14:00 tot 16:30 uur. Je leert dan de basistips vanuit de aromatherapie om je kind te helpen (bij onrust, slapeloosheid, onzekerheid etc.) en maakt voor jezelf een lekkere badolie. Lees verder.

– Vanaf maart 2012 zullen er op dinsdag en vrijdag diverse danslessen worden gegeven door een nieuwe dansdocent. Ze heet Yolanda Potman en geeft nu nog les in Spanje. Er wordt dan ook dansles gegeven voor kinderen van 4-7 en 8-12 jaar!

– Het nieuwe rooster staat online.

– De praktijk Dreumeland en Karin Beumer zelf (docente/zorgverlener) zijn in het bezit van een AGB-code. Hiermee is de praktijk en de zorgverlener centraal geregistreerd, wat bij veel verzekeraars zorgt voor gedeeltelijke vergoeding. (babymassage, zwangerschapsyoga)
AGB-code van de docent is: 90-043137
AGB-code van de praktijk is: 90-51902

– Kijk ook eens in het winkeltje! Alle producten kan je per pin betalen bij afhalen.

– Heb je de cadeaubon van HEMA gekregen? (Plezier voor moeder en baby) Deze is ook voor korting in te wisselen. Neem contact op voor meer informatie.

Geef een antwoord