Welkom in Dreumeland; het DRoMELAND van Karin BEUmer waar je kunt ontspannen en plezier maken van buik tot schoot, van zwanger tot tiener. We geven cursussen op het gebied van yoga, massage en dans in Utrecht / Leidsche Rijn.

We geven onder andere babymassage, kinderyoga, peuterballetpeuterdans, kidsballet, babypretpeuterpret, peuteryoga, zwangerschapsyoga, kidsdance, dreumesdans, EHBO bij kinderen en nog veel meer.
Klik hier voor het rooster.

In Dreumeland kan je terecht voor cursussen en activiteiten voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en scholieren. Maar ook voor de (bijna) ouders zijn er leuke cursussen.

Ouder en kind yoga in Dreumeland Leidsche Rijn  Dreumeland babymassage Leidsche Rijn  

Dreumeland organiseert regelmatig leuke weekenden en nachtjes weg met je peuter of scholier.

Ook professionals kunnen in Dreumeland terecht voor een training, presentatie of workshop. Kraamverzorgenden, verpleegkundigen of anderen die professioneel met de zorg voor baby’s bezig zijn, kunnen hier de training tot docent babymassage volgen. En ook de aanvullende training tot docent peutermassage wordt in Dreumeland gegeven.

Pedagogisch medewerkers of andere medewerkers van kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang kunnen een training/workshop op maat KDV/BSO
(aan leidsters, ouders of kinderen) volgen. Dit kan zijn in yoga, massage of dans. OF een combinatie van deze 3 disciplines onder de noemer ‘ontspannen omgaan met kinderen’. Een ouderavond is ook een optie.
Ook voor leerkrachten van basisscholen heeft Dreumeland een toegespitste training van 1 dag ‘ontspannen in je klas‘; leerkrachten leren dan hoe ze de kinderen kunnen helpen om meer te ontspannen in de klas.

Tot slot heeft Dreumeland een klein winkeltje waar je producten vind die met de lessen
te maken hebben. En een boekwinkeltje die verwijst naar een lijst met aanbevolen boeken, die je dan via Bol.com aanschaft.

Kom ontspannen en pret maken. Laat je verbinden en verwonder je!

Heb je vragen? Mail ons dan!