HELAAS IS HET MAMACAFE GESLOTEN IVM DE MAATREGELEN TEGEN CORONA

Het Mamacafé Leidsche Rijn is elke 1ste woensdagochtend van de maand tussen 10-12 uur in het Parkrestaurant Anafora, gelegen in het Máxima Park in Leidsche Rijn. Je kind(eren) kunnen zich uitstekend vermaken in de naastgelegen Bosspeeltuin.

Voor wie is het Mamacafé? 
Of je moeder van een baby, dreumes, peuter, kleuter of scholier bent of misschien wel zwanger: je bent van harte welkom in het Mamacafé Leidsche Rijn! 
De entree is gratis, je betaalt alleen je eigen consumptie. 
Je kind(eren) zijn natuurlijk ook welkom. 
Kom je ook?

Waarom is er een Mamacafé?
 Wij willen moeders en zwangeren de kans bieden elkaar te ontmoeten (gezellig!), ervaringen uit te wisselen (prettig!) en een mogelijkheid geven om op een laagdrempelige manier vragen te stellen aan elkaar en deskundigen (handig!).

Mamacafé Leidsche Rijn is in 2008 opgericht door Karin Beumer (Dreumeland), toen zij in haar eigen werkveld merkte dat daar behoefte aan was. Het Mamacafé wordt gesponsord door Naviva Kraamzorg, daarom is regelmatig kraamverzorgende Willeke ook aanwezig. Naast Willeke en Karin, zal ook regelmatig Manon Straus (Helder Hart Coaching) aanwezig zijn of een van de andere vrijwillige gastvrouwen (Nina en Fabienne).

Leuke extra’s! Er is ook altijd een medewerkster van KokoKinderopvang aanwezig. Zij zit in temidden van de de mama’s die het mamacafé bezoeken met uitdagend speelgoed. De kinderen kunnen bij haar lekker spelen. Zij houdt ook een oogje in het zeil als mama even wegloopt voor het toilet of wat dan ook.