Bel 030-2657575
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Welke lessen bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod per doelgroep.

Mag ik een gemiste les inhalen?

Ja, dat mag altijd. Per 5 lessen kan je altijd 1 les inhalen op een andere dag of aansluitend in de volgende serie lessen. Per 10 lessen, mag je dus 2 lessen inhalen. Dit aanbod is echter tot 2 maanden na de laatste les van de serie geldig.

Mogen er meerdere volwassenen mee in de ouder-kindles?

Helaas kan dat niet. Zeker bij de dreumesdans is dat geen optie, de dreumesjes zijn vaak erg onder de indruk van ‘vreemde volwassenen’ en als er dan meer volwassenen dan kinderen zijn … dat wordt te indrukwekkend voor ze. Wel kan een andere volwassene in de wachtruimte wachten en meekijken op het scherm. We hopen op jullie begrip!

Zijn er speciale prijzen bij een tweeling?

Voor een broertje of zusje dat ook een les bij Dreumeland komt volgen, geven we altijd 15% korting. Dat geldt dus ook bij een tweeling dat tegelijk een les komt volgen.

Kan ik op verschillende dagen de lessen dreumes- en peuterdans volgen?

Ja, je kan je opgeven voor verschillende dagen. Echter, je volgt dan alle lessen op dezelfde dag van de week op de data zoals die in het overzicht vermeldt staan. Als je bijvoorbeeld vanwege onregelmatig werk niet anders kan, neem dan even contact met ons op via mail of telefoon en kijken we wat we kunnen doen.

Kan ik ook een strippenkaart kopen?

Nee, helaas werken wij niet met strippenkaarten. Je boekt een serie lessen voor steeds dezelfde dag. Als je nou echt niet alle keren kan op 1 dag, dan kunnen we even kijken of we een uitzondering kunnen maken.

Mag ik mezelf echt docent noemen na een docententraining?

Na de trainingen tot docent babymassage, peutermassage en dreumes-/peuterdans ben je officieel docent. De trainingen leren je specifiek om de massage of dans aan te leren, maar ook is er aandacht voor marketing en het opzetten van je praktijk.

Bovendien is Dreumeland en ook de trainster erkend door Het Centraal Kort Beroepsonderwijs Register, wat betekent dat je kwaliteit en totaliteit mag verwachten van ons.

Kan ik een training missen?

Het is niet mogelijk om een trainingsdag te missen. Wel kan je deze inhalen in een andere training en soms is het mogelijk om hier, tegen betaling, een 1-op-1 afspraak voor te maken. Wil je dit? Neem dan even contact met ons op via de mail.

Wanneer is het mamacafé?

Het mamacafé is elke eerste woensdag van de maand van 10-12 uur.

Waar is het mamacafé?

Het mamacafé is bij Anafora Parkrestaurant in het Máximapark, uilenboslaan 1 in Vleuten.