Even voorstellen… Ik ben Nikki van der Laan (1988) en sinds september 2019 geef ik de dreumes- en peuterdanslessen in Dreumeland.

Daarvoor heb ik 12 jaar een dansschool gehad in Schoonhoven en hier heb ik veel kinderen, tieners en volwassenen enthousiast mogen maken voor dans en yoga. Een fantastisch avontuur maar nu ik moeder ben geworden van 2 dochters (Isa en Soof) zoek ik meer balans in ons gezinsleven. Mijn passie voor dans, yoga en kinderen combineer ik in de uren dreumes- en peuterdans op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Voor de iets oudere kinderen is er dansles op woensdagmiddag en over enige tijd zullen de kinderyoga lessen aan het lesrooster worden toegevoegd.

In de yoga en danslessen zullen de kinderen spelenderwijs zich bewust worden van hun lichaam, bewegingen en ademhaling. Juist in deze maatschappij met veel prikkels en zoveel dingen die moeten, hoop ik dat zij leren om rust te kunnen vinden in zichzelf en dat ze voelen dat het prima is om zichzelf te zijn. Kortom: nog meer happy kids!

Daarnaast ben ik werkzaam op kantoor en mag ik Karin ondersteunen bij de opleidingsdagen voor dreumes- en peuterdansdocente. Ik hoop jullie snel te ontmoeten in de lessen zodat we er samen een feestje van kunnen maken!