Bel 030-2657575
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Dreumeland is CRKBO- gecertificeerdDreumeland staan geregistreerd als onderwijsinstelling door Het CRKBO (Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs).
Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Dreumeland is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

In Dreumeland worden diverse beroepstrainingen gegeven:
docent babymassage (er is ook een variant speciaal voor kraamverzorgenden en een in-company training voor jeugdgezondheidscentra)
docent dreumes- en peuterdans
docent peutermassage
docent peuteryoga

De meeste trainingen worden gegeven door Karin Beumer (eigenaresse Dreumeland). Zij heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van deze lessen aan particulieren. Maar ook traint ze al jaren kraamverzorgsters, jeugdverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven. Met haar verleden als leerkracht basisonderwijs en de ervaring met het geven van trainingen in het bedrijfsleven heeft zij een goede basis voor het geven van deze trainingen.

De opleiding tot docent babymassage is ook goedgekeurd en erkend door de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD).

Maar bij Dreumeland ben je ook aan het goede adres als je zoekt naar een training voor een KDV/BSO. We leiden pedagogisch medewerksters op om elementen uit de kinderyoga en/of massage op de groepen te gebruiken.