Bel 030-2657575
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Dreumeland is CRKBO- gecertificeerdDreumeland is erkend als onderwijsinstelling door Het CRKBO (Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs).
Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Dreumeland is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

In Dreumeland worden diverse beroepstrainingen gegeven:
docent babymassage (er is ook een training babymassage speciaal voor kraamverzorgenden en een voor jeugdgezondheidsinstellingen)
docent dreumes- en peuterdans
docent peutermassage
docent peuteryoga

De meeste trainingen worden gegeven door Karin Beumer (eigenaresse Dreumeland). Zij heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van deze lessen aan particulieren. Maar ook traint ze al jaren kraamverzorgsters, jeugdverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven. Met haar verleden als leerkracht basisonderwijs en de ervaring met het geven van trainingen in het bedrijfsleven heeft zij een goede basis voor het geven van deze trainingen.

De opleiding tot docent babymassage is ook goedgekeurd en erkend door de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD).

Maar bij Dreumeland ben je ook aan het goede adres als je zoekt naar een training voor een KDV/BSO. We leiden pedagogisch medewerksters op om elementen uit de kinderyoga en/of massage op de groepen te gebruiken.

 

“De opleidingen die ik bij Karin van Dreumeland gevolgd heb hebben mij niet alleen vakinhoudelijk veel inzicht, kennis en kunde bijgebracht. Ook bij het opzetten van mijn praktijk heb ik ontzettend veel aan de tips en tricks die Karin behandeld heeft. Met een passie voor kinderen maar als leek op het gebied van marketing en ondernemen kan ik nu een goede start maken met mijn eigen bedrijf. En bij iedere stap kom ik weer dingen tegen waarvan ik denk, o ja, dat is ook zo, dat vertelde Karin. ” Manja (Groningen)