Bel 030-2657575
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Kleuters, ze leken zo groot als peuter … maar ineens zijn ze weer klein. Die grote rugzak, die voetjes die op de schoolstoel de grond niet raken, opstekende vinger -vaak ook thuis aan tafel-, de zwemles … ineens moeten ze groot zijn en grote-kinder-dingen alleen doen, maar zijn ze nog zo klein.

Met die gedachte hebben wij besloten om de kleuteryoga op de woensdag om te zetten in een ouder en kindles. Zo kan je nog lekker een uurtje per week samen iets doen, samen ontspannen, samen pret maken en samen nieuwe dingen leren in een veilige en leuke setting.dreumeland_15x105_oderkindyoga

Wie, waar, wanneer is de yoga met je kleuter?
We starten woensdag 21 september, bij v
oldoende animo om 13:45 uur. We zullen het aanbieden in een serie van 10 lessen en de kosten daarvoor zijn dan €95.
De docent is Sandy.

Wat kan je verwachten in een les?
We zullen uiteraard yoga-houdingen doen. Vaak in een avontuur gegoten, zo gaan we naar het bos en doen we de onder andere de houding van de uil, de vleermuis, het muisje en het konijn. We zullen dan gaan waaien als een boom en tot slot ontspannen liggen op een bedje van mos (een dekentje uiteraard;-)) nadat we de paddestoelmassage op elkaars rug hebben gedaan.
Iedere les komen de volgende dingen aan bod:
– zonnegroet
– yogahoudingen
– ademhalingsoefening
– ontspanning

Soms lezen we ook een boekje voor, om het avontuur beter te visualiseren. Ook kan het zijn dat we een dansje doen, ter warming up. En een proeftest vinden we ook wel eens leuk om te doen, goed voor de zintuigen!