Yogales op donderdagavond

In ons drukke bestaan is het vaak moeilijk om tot ontspanning te komen. Yoga kan je helpen om te ontspannen en tegelijkertijd kracht en flexibiliteit op te bouwen. Het helpt je lekkerder in je lichaam te zitten. Je leert je lichaam beter kennen en daarbij ook waar je grenzen zijn en waar je uitdagingen liggen, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Mijn naam is Leonie en ik woon in Leidsche Rijn met mijn man en zoon. Ik heb in juni 2019 de yogaopleiding bij Yogapoint in Leidsche Rijn afgerond en ik ben invaldocent bij Yogapoint Woerden. Daarnaast ben ik werkzaam bij BSO in de Wolken waar ik als Beeldend docent werk. 

Ik geef Hatha yoga op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Dreumeland. Het is voor alle niveaus. Ik werk met kleine groepen voor persoonlijke aandacht. Voel je vrij om keertje uit te proberen. De instap is laagdrempelig.

Voor prijzen check mijn site www.leonienijman.nl/yoga of stuur me een mail naar leonienijman@gmail.com, ook als je andere vragen hebt.

Ik hoop je snel te zien!

groetjes, Leonie